Rólunk

A múlt

A naptár letöltés (www.naptarletoltes.hu) weboldal létrejöttének igénye 2010-ben merült fel először.

Hosszabb tervezési és készítési — kihagyásokkal tarkított — fázis után, a naptárletöltés weboldal 2011-ben indult el.

A belefektetett energia és erőforrás meghozta a projekttől várt sikereket. Minden szempontból elismerést nyert, a felhasználók és a látogatók részéről egyaránt. A weboldal sikere elsősorban abban rejlik, hogy naptárak ingyenesen hozzáférhetőek, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül igénybe vehető a szolgáltatás, és a felhasználók könnyedén személyes illetve egyedi, fényképes naptárakhoz juthatnak.

A jelen... számokban

A naptárletöltés.hu weboldalon éves szinten nagyjából 10.000 egyedi naptárt készítenek, generálnak, és közel 45.000 db/év naptárletöltést kezdeményeznek. A Google Analytics szerint évente az — egyelőre — 83.000 látogató oldalmegtekintéseinek száma: kb. 300.000 letöltés (2013)... de a statisztikák és a kezdeti sikerek alapján állíthatjuk, hogy ezek a számok emelkednek.

A legnépszerűbb naptártípusaink a Falinaptár, álló (A4, 210x297mm, 14 oldal) és a Kártyanaptár, álló (65x100mm, 2 oldal), az összes generálást/letöltést illetően 35%-os, illetve 26%-os arányban (2012).


SKANDOMATA - online rejtvénykészítő

Felmérés

A weboldal látogatói körében, az ingyenes szolgáltatást igénybe vevők között, önkéntes alapon (egy online kérdőív segítségével), az alábbi felmérés készült, 1044 fő megkérdezett alapján (az eredményeket a listaelemekre kattintva lehet megtekinteni):

Az online felmérés eredményeiből látható, hogy a weboldal szolgáltatását leginkább a 36-50 év közötti, 42/58% férfi/nő arányban, középfokú vagy felsőfokú végzettséggel rendelkező, áltlagkeresetűek használják elsősorban.

Felhasználói korcsoportok

A jövő

A jövőre vonatkozóan rengeteg ötletünk és tervünk van. A szolgáltatás színvonalát megtartva, sőt emelve, igyekszünk bővíteni a szolgáltatások körét illetve a kész, előre elkészített naptárak számát, kiegészítve, egyedi, különleges, tematikus naptárakkal.

Próbálunk a felhasználókkal, a szolgáltatás résztvevőivel kapcsolatot, interakciót tartani — lehetőség szerint figyelembe venni az igényeiket —, segíteni őket, hogy miként tehetjük színvonalasabbá a naptarletoltes.hu weboldalt, illetőleg egy kiemelkedő online szolgáltatást létrehozni és fenntartani.