[NAPTARLETOLTES.HU]

JÁTÉK – AJÁNDÉK NAPTÁRAK KARÁCSONYRA!

Elindult a naptarletoltes.hu "TEGYÜNK EGYÜTT A GYERMEKEK JOGAIÉRT!" játéka. A szerencséseknek kiemelkedő minőségű 2014-es UNICEF falinaptárakat ajándékozunk, mellyel egyben támogatjuk a gyermekek jogait, hogy azok a világon mindenhol (külföldön és idehaza egyaránt) érvényesüljenek!

[2014 UNICEF falinaptár, 30x30 cm]

FEJTSE MEG AZ ONLINE REJTVÉNYT, ÉS
KÜLDJE BE A MEGFEJTÉST WEBOLDALUNKON!

[SKAND-O-MATA™ keresztrejtvény]


Játszon, nyerjen és támogassa játékunkkal a gyermekek jogait!
Ossza meg a barátaival, ismerőseivel, hogy ők is részesülhessenek a hivatalos UNICEF naptárak egyikéből!

Részletek itt: http://naptarletoltes.hu/nyeremenyjatek.php


ÚJDONSÁG! ARANCSAPAT EMLÉKNAPTÁR. INGYENES!

1953. november 25-én, 60 éve játszotta a magyar labdarúgó-válogatott, az Aranycsapat, a londoni Wembley-ben, az "évszázad mérkőzését", ahol 6:3-ra legyőzte az angol oroszlánokat. A naptárban különleges fotók!

[Aranycsapat naptár 2014]

Látogasson el weboldalunkra és készítse el INGYENESEN már most a jövő évi naptárait! Gondoljon a Karácsonyra, az ajándékozásra!


Köszönettel:

NAPTARLETOLTES.HU
"Ingyenesen letölthető, nyomtatható naptárak, egyedi fotókkal, 1971-től 2035-ig!"

[Facebook] [Twitter] [RSS]

© 2010-2013, naptarletoltes.hu. Minden jog fenntartva.

Leiratkozás / Unsubscribe

Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét adatbázisunkból nyertük, marketing hálózatokon keresztül, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.