[NAPTARLETOLTES.HU]

INGYENES 2012. ÉVI FÉNYKÉPES NAPTÁRAK!

Közeledik az új esztendő, és talán itt az ideje jövő évi naptárakra szert tennie. De miért vásárolna, ha könnyedén elkészítheti Ön is?!

  • Már vannak feljegyzendő tervei, munkái, időpontjai vagy előjegyzései 2012. januárra-februárra, de még nincs határidőnaplója?
  • Esetleg szeretne egyedi képekkel, fotókkal ellátott, illetve egyedi arculattal elkészített naptárakat?
  • Meg akarja lepni családtagjait, barátait, ismerőseit személyes naptárakkal?
  • Kíváncsi, hogy milyen lenne cége portfoliója naptárakon, melyeket teljesen bérmentesen partnereinek adhat, ajándékozhat?
  • Még túl sokba kerülnek a boltokban a naptárak? A nyomdák és gyorsnyomdák még több ezer forintért kínálják egyedi naptáraikat?

A NAPTARLETOLTES.HU SEGÍTHET EBBEN ÖNNEK!
INGYEN, GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN!

MIÉRT FIZETNE, HA NEM MUSZÁJ?

INGYENES szolgáltatásunk révén hozzájuthat jövő évi (nyomtatható) — magyar ünnepnapokat és névnapokat tartalmazó — asztali-, fali- és kártyanaptárakhoz.

A naptarletoltes.hu segítségével bárki, gyorsan és egyszerűen, különféle méretű és formátumú éves naptárakat készíthet, vagy választhat előre elkészített idei és jövő évi naptárakból. Sőt, a naptárak 1971 és 2035 közötti időszakban készíthetőek el.

TUDTA, HOGY... Könnyedén spórolhat, ha a boltokban csak jövő év márciustól vásárol naptárakat. Az áruházak, az év első negyedétől óriási (akár 90%-os) kedvezményekkel árusítanak igényes naptárakat! Addig is használjon ingyenesen letölthető, egyedi, naptárakat!

SZTENDERD NAPTÁRAK

[Alapértelmezett naptár :: naptárletöltés.hu]

EGYEDI NAPTÁRAK, KÉSZ NAPTÁRAK...

Az Ön által elkészített egyedi, illetve a NAP-TÁR-TÁR-ból kiválasztott előre elkészített naptárakat nemcsak kinyomtathatja, hanem le is mentheti számítógépére, mobileszközére - sőt, a MEGOSZTÁS gomb segítségével ("egy kattintással") átadhatja barátainak, ismerőseinek, partnereinek megannyi közösségi oldalon, portálon.

...ÁLLATBARÁTOKNAK

[Egyedi naptár :: naptárletöltés.hu]

...HÖLGYEKNEK

[Egyedi naptár :: naptárletöltés.hu]

...ÉS A LABDARÚGÁST KEDVELŐKNEK

[Egyedi naptár :: naptárletöltés.hu]

SZEMÉLYES NAPTÁRAK, FÉNYKÉPES NAPTÁRAK

Ha az előre elkészített fényképes naptárak nem felelnek meg az ízlésének, nem megfelelő tematikájúak, akkor KÉSZÍTSEN akár SAJÁT FOTÓKKAL feltöltött személyes naptárakat! Meglátja, nem ördöngösség! Próbálja ki!
Töltsön fel megfelelő képarányú fotókat és szinte azonnal hozzájuthat jó minőségű, fényképes, személyes naptárához! ...és INGYEN!

[Személyes naptár :: naptárletöltés.hu]


Reméljük, hogy Ön is hamarosan igénybe veszi szolgáltatásunkat!

Üdvözlettel:


NAPTARLETOLTES.HU
"Ingyenesen letölthető, nyomtatható naptárak, egyedi fotókkal, 1971-től 2035-ig!"

[Facebook] [Twitter] [RSS]

© 2010-2011, naptarletoltes.hu. Minden jog fenntartva.

Leiratkozás / Unsubscribe

Ezt a hírlevelet a(z) N/A e-mail címre postáztuk. Szeretnénk tájékoztatni arról, hogy e-mail címét adatbázisunkból nyertük, marketing hálózatokon keresztül, melyet az 1992./LXIII. sz. törvénynek megfelelően kizárólag jelen hírlevelünk céljából használjuk fel, és a hozzátartozó adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik személynek nem adjuk át. Amennyiben szándékunk ellenére levelünkkel zavartuk volna, úgy elnézését kérjük. Ezt az üzenetet olyan e-mail címről postáztuk, amelyre a küldött leveleket nem figyeljük. Amennyiben nem szeretne több e-mail kapni tőlünk, illetve hírlevelünkről le szeretne iratkozni, kérjük, kattintson ide.. A leiratkozáshoz kérjük használja a(z) N/A e-mail címet.